Много дискусионен коментар за две големи фигури в тениса направи бившага

...
Много дискусионен коментар за две големи фигури в тениса направи бившага
Коментари Харесай

Шах.Това ли краят на Надал и Федерер?

Много дискусионен коментар за две огромни фигури в тениса направи бившага звезда в този спорт Матс Виландер.

Виландер, който е някогашен огромен първенец в тениса, а през днешния ден - един от най-уважаваните телевизионни коментатори към играта, направи мрачна прогноза.

" Нещата с Надал са притеснителни - каза шведът. - Когато приказваме за Рафа, привикнали сме той постоянно да е на линия и да играе. В момента не може, гледах го по какъв начин тренира и се готви в Торонто, където се отхвърли в хода на шампионата. Той е все по този начин твърдоглав, а натоварванията за тялото му са големи. Неговите стандарти просто са такива.

Желанието и мотивацията му не са под въпрос. Но към този момент приказваме и за тялото, за анатомия.

Мисля си, това е мое мнение, че и за двамата - Рафа и Роджър, дните на това да са първенци в Големия шлем, са към този момент минали. Въпреки че е мъчно да отпишеш Надал на " Ролан Гарос " следващата година, да вземем за пример.

Но ми се коства, че обстоятелствата приказват задоволително. Двамата играят все по-малко, а голямото натоварване и честите преглъщания на травми, с които Рафа играеше през годините, оказват своето съществено въздействие.

Джокович няма да пропусне да завоюва още трофеи в Шлема. Той е " последният оживял " от тримата, към момента в идеална кондиция и форма, с цел да се състезава със идващото потомство, разяснява Матс Виландер..

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР